vaimomatskuu

Hei! Olen Juulia, helsinkiläinen ruokahullu!

Kokkailu, hyvä ruoka ja juoma ovat minulle elämän suurimpia nautintoja. Minulle jokainen päivä näyttäytyy tilaisuuksina syödä ja juoda hyvin! Ruoka on minulle kuitenkin paljon muutakin kuin nautinto: se on intohimoni, rakas harrastukseni, luovan ilmaisun väline ja tiivis osa jokapäiväistä elämääni aamusta iltaan. Kokkaillessa olen onnellisimmillani!

Luovuus, kokeilunhalu ja kekseliäisyys ovatkin aivan yhtä tärkeitä raaka-aineita tässä keittiössä kuin sesongin tuoreimmat tuotteet, lähiruoka tai luomutuotanto. Usein valmis annos onkin vain yksi osa tutkimusmatkaani ainesosien ja makujen maailmoihin – harvaa annosta meillä syödään täysin samanlaisena kahdesti. Mistään ryppyotsaisesta pilkunviilauksesta ei kuitenkaan ole kyse! Tärkeintä on aina, että ruoka maistuu ja näyttää hyvältä, ja että sitä kokatessa on hauskaa.

Miten niin Vaimomatskuu?

Blogini sai alkunsa elokuussa 2013, jolloin ystäväni yllytyksestä kynäilin ensimmäisen reseptini (Kimchi-plättyjä!) City-lehden sivuille. Blogini nimen, Vaimomatskuu, keksin aivan yhtä lennosta, eräänlaisena itseironisena sisäpiirin vitsinä. Olin tuolloin vasta eronnut ensimmäisestä avioliitostani, jonka aikana olin tullut huomanneeksi olevani ns. vaimomastkua lähinnä keittiössä (enkä sielläkään ihan kokonaan, sillä esim. tiskaus ei todellakan kuulu bravuureihini).

Kun ensimmäinen juttuni lähti yllättäen leviämään sosiaalisessa mediassa vähän isomminkin, ei nimeä enää oikein sopinut sitten vaihtakaan, vaikka realistisempi nimi voisikin olla esim. Syöppömatskuu. Muistan, kuinka kaverit jo tuolloin kuittailivat, että et sitten voinut vain tehdä nettideitti-ilmoitusta kuten muut, piti oikein blogi perustaa? Jep, voin vain kuvitella mitä ihmiset, jotka eivät minua tunne nimivalinnastani ajattelevat 😀 No mutta hei, ainakin blogini nimi on mieleenpainuva!

Yhteistyöt:

Teen mieluusti yhteistyötä arvomaailmaani sopivien yritysten kanssa. Yhteistyö voi olla sisältömarkkinointia, reseptien kehittelyä, ruokakuvausta tai sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan. Voit olla yhteistyöasioissa yhteydessä minuun tai blogiagentuuriini Asennemediaan.

Yhteydenotot osoitteisiin:

vaimomatskuu(at)gmail.com

ulla(at)asennemedia.com

Comments ( 3 )

 1. ReplyRindo
  Olipa delicious ruokakuvat ja mukava tietoiskuteksti, Kiitos!
 2. ReplyHessu
  Terve, Saanko käyttää yhtä kuvaasi Mikko Utterin ravintolasta. Kävimme syömässä siellä viime torstaina ja olimme aivan hurmaantuneita paikasta ja ruuan tasosta. Löysin netistä aivan upean kuvasi “jälkiruokahalosta” , joka oli todella nokkela ja oivaltava. Mainitsen ravintolan Lohjan fb-nettiryhmässä ja käyttäisin sinun hienoa kuvaa siinä?
  • ReplyJuulia
   Hei Hessu! Samaa mieltä, Mikko Utterin ravintola on upea! Toki voit käyttää kuvaani tässä yhteydessä, kunhan tägäät minut kuvaajaksi julkaisuun. Toivon ravintolalle kaikkea hyvää ja paljon positiivista julkisuutta! Facebookissa sivuni löytyy nimellä @Vaimomatskuu, toki tägäyksen voi hoitaa myös linkittämällä kuvaan nettisivuni tai Mikko Utterista kirjoittamani blogitekstin (josta kuva tietysti juurikin löytyy) :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.