Syö10: Soup & Juice

Syö10: Soup & Juice
SAMSUNG CSC

Syö-viikot alkoivat taas tänään, ja entisenä Cityn blogaajana olen tietysti enemmän kuin utelias tutustumaan tämänkertaisiin kampanjaravintoloihin. Koska työpaikkani naapuriin ilmestynyt Soup & Juice on jäänyt minulta toistaiseksi testaamatta, suunnistin sinne lounaalle – Syö -tarjouksena heillä on päivän keitto + salaatti, jonka sain testata heidän tarjoamanaan. Ihan kaikissa paikoissahan kympin tarjous ei ole voimassa lounasaikaan, mutta täällä on!

SAMSUNG CSC

Soup & Juice tarjoaa valikoiman mehuja, smoothieita, leipiä ja salaatteja joko take awaynä tai paikan päällä nautittavaksi. Tila on valoisa ja raikas, ja henkilökunta oli iloista ja ystävällistä. Lounaaksi löytyy salaattien lisäksi keittoja – valittavana aina kaksi vaihtoehtoa.

SAMSUNG CSC

Päivän keitot olivat testikerrallani kaali & pekoni sekä juusto. Kaalikeitossa oli kunnon siivuja paksua ja mehevää pekonia sekä runsaasti pehmeäksi hautunutta kaalia. Vahva liemi oli keitossa silti parasta: viereisen ravintola Brödin ihanaa leipää oli ilo dipata liemessä. Ruinasin itselleni myös maistiaiset juustokeitosta, joka oli paksua, samettista ja täyteläistä. Keiton kaverina tuli muovilasillinen basilikaöljyllä maustettua sekasalaattia – oikein hyvää sekin.

Koko setti oli juuri sopiva kevyeksi lounaaksi, isommassa nälässä tuskin keittolounaalle lähdetäänkään. Hieman jäi mietityttämään ravintolan aterinvalikoima: muovihaarukat ja lusikat ovat toki ok take away -tilanteessa, mutta muita ei ollut tarjolla paikan päällä syövillekään.

Testaamatta jäi tälläkertaa ne mehut ja smoothiet, täytyy ottaa uusinta ja tutustua valikoimaan! Ainakin “Rusketus” (omena, porkkana, inkivääri) kovasti näin kesän kynnyksellä kiinnostelisi…

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Restaurant Soup & Juice

Bulevardi 26 00120 Helsinki

Avoinna:

Ma-Pe klo 8.30-19.00

La klo 11.00-18.00

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.